Café Sojo +

cafe sojo zomerr

Elke vrijdagavond voor jong en wat ouder met dorst, kleine dromen en grote plannen of simpelweg goesting in een fijne avond. Vanaf 19u !

Meer info op Facebook

——————————————————————————————————————–

Café Sojo + is het wekelijks café van Sojo.

Vrijdagavond openen onze jonge vrijwilligers de bar, organiseren activiteiten en zetten er de sfeer. Het zijn de jongeren in en rond Sojo die het vorm geven. Het is daarom dat Café Sojo + niet zomaar een café is…

Het is Café Sojo +, met net dat ietsje méér!
Die “plus” dat kan echt vanalles zijn gaande van een kleine workshop of activiteit, een muzikaal gerichte avond tot een klein (gratis!) evenement of gewoon op eigen kracht de bar openhouden!
Afgelopen jaar was er zo al nagelke klop, BBQ, bier brouwen, vuurke stook,  volkskeuken, taartenbak, DIY ateliers, tapcursus, darts, pingpongtoernooi, plaatjes draaien, UEFA-cup op groot scherm, thema avond, closet sale, platenbeurs, zeefdruk printjam, expo, live bands een podium geven,…

Kortom, datgene waar jij zin in hebt en de reden waarom je zelf je gat uit je zetel zou opheffen om tot aan ons Café af te zakken!

Activiteiten in kader van Café Sojo + zijn altijd gratis.

Wil je graag mee het Café openhouden, een activiteit organiseren, tappen, plaatjes draaien, …
Neem contact op met kaat@sojovzw.be of aron@sojovzw.be of kom gewoon af met met uw idee op ‘t Café.

Meer info op Facebook

——————————————————————————————————————–

Café Sojo + is het netwerkmoment voor enthousiaste jongeren actief in en rond Jeugdhuis Sojo.

Het is een informeel ontmoetingsmoment waar goesting vorm gegeven wordt en dromen en ideeën in concrete plannen worden gegoten.

Het Café wordt zo dan ook het platform voor de vrijwilligers van de verschillende projecten aanwezig in Sojo.

Jongeren die zelf iets willen ineensteken kunnen er hun ideeën lanceren, met elkaar uitwisselen en “meeten” met andere enthousiastelingen.
Het Café is dan ook dé plek waar jongeren hun eerste stapjes nemen om hun initiatieven uit te werken tot volwaardige activiteiten. Het is dé plek waar een individueel initiatief op zoek gaat naar helpende handen en collectieve gedragenheid krijgt. Kortom, waar  activiteiten voor en door jongeren het licht zien.
——————————————————————————————————————–

Café Sojo Sounds
Het maandelijks live café van Sojo voor jonge lokale bands!