20 jaar Ulrikes Dream

Sat 16/12/2017
7:00 pm - 11:00 pm


20j ulrikes dream

ULRIKES DREAM
De Leuvense metalpunkband Ulrikes Dream trad voor het eerst op in december 1997 in jeugdhuis Clockwork in de Boekhandelstraat. We zijn nu twintig jaar later en dat moet gevierd worden.

RENE BINAME
Als sinds 1988 maakt de Waalse anarchistische punkband René Binamé de podia onveilig, maar het is lang geleden dat ze nog eens in Leuven hebben gespeeld. Ze omschrijven hun muziek soms als “strijdbare discopunk”.
https://www.facebook.com/Rene.Biname/

TRAVOLTA
Short, fast, loud! Travolta speelt powerviolence/hardcore zoals het hoort en de band steekt haar mening over racisme, homofobie en andere wantoestanden niet onder stoelen of banken.
Benieuwd wat “den John” daarover denkt…
https://www.facebook.com/travoltaviolence/

More than music
===============
* Scheefdruk is het do-it-yourself zeefdrukatelier van jeugdhuis Sojo. Tijdens de optredens drukken bedrukken ze je meegebrachte shirts met een uniek ontwerp.

* De actiekeuken Seitankollektief zorgt voor een hapje: ze verkopen vegan wraps. De opbrengst ervan gaat naar Animal Rights (www.animalrights.be). Smakelijk!

* Infostand met anarchistische lectuur van www.vbll.be / www.anarchief.org /www.anarchyisorder.org

* Infostand van de Leuvense Anarchistische Groep (LAG)

* De Leuvense dichter Didi de Paris verzorgt een aantal literaire interventies.

De deuren gaan open om 19u. De eerste band begint om 19u45. De eerste 50 mensen die langs de inkom passeren krijgen bovendien onze compilatie cd-r “20 jaar Ulrikes Dream” gratis mee naar huis. Kom op tijd!

 

https://www.facebook.com/events/238962406573050/