Café Sojo + Comedy Night met Nigel Williams en Manu Moreau!

Fri 30/06/2017
5:00 pm - 11:50 pm


comedy night
We zetten de zomermaanden op een ontspannende manier in met een avondje comedy met niemand minder dan Nigel Williams!

Heeft hij nog een inleiding nodig?
Sinds hij in 2000 Humo’s Comedy Cup won heeft hij zich helemaal toegelegd op comedy, waaronder intussen 7 zaalshows.
In 2016 verscheen ook “FUCK TINA!”, een boek met film als aanklacht tegen het systeem, want hoezo, geen alternatief? Om het met de woorden uit zijn eigen biografie te zeggen: “Voor Nigel is comedy sociale commentaar met een pittige politieke saus, rough & ready en niet altijd geschikt voor softies.” Wij kijken er alvast naar uit!

Omdat je nooit te veel kan lachen, zullen we de avond beginnen met Manu Moreau. Een naam die de laatste tijd regelmatig in de kranten is gepasseerd naar aanleiding van de rechtzaak tegen het Antwerpse Trekt Uw Plant vzw. Behalve lid van deze vereniging, is hij ook comedian. Zijn stijl wordt omschreven als droge humor met een donker kantje, durf je het aan?

Nadat Nigel zich in De Nieuwe Werker had geuit als anarcho-syndicalist, konden de Leuvense anarchisten deze kans niet aan zich laten voorbij gaan. Bovendien moet je soms eens met jezelf kunnen lachen. Deze avond is dan ook in samenwerking met Leuven Anarchistische Groep.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Elke vrijdagavond Café Sojo !

Café Sojo + is het wekelijks café van jeugdhuis Sojo.
Vrijdagavond openen jonge vrijwilligers de bar, organiseren activiteiten en zetten er de sfeer. Het is daarom dat Café Sojo niet zomaar een café is !
Het is Café Sojo +, met net dat ietsje méér! Het zijn de jongeren in en rond Sojo die het vorm geven.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++