::Café Sojo sounds The Pixels::

Fri 24/02/2017
7:00 pm - 11:59 pm


the pixels

Café Sojo + Live optreden van The Pixels !
 
 
“Samen op kot zitten kan sprankelende gevolgen hebben: vrienden voor het leven, vergeten nachten, liefdesaffaires, jamsessies… Kortom: Memorabele momenten! Deze groep jongelui bracht hun kotleven naar een hoger niveau, van zodra ze samen de beslissing maakten om een coverband op te richten. Met hits van toen en nu, spelen ze met veel bravoure de pannen van het dak. Is het in een fakbar, op een galabal, een personeelsfeest of een festival? The Pixels staan garant voor een avondje plezier, dankzij een combinatie van muzikaal talent, een grote variatie aan instrumenten en de typische studentikoze speelsheid.”
 
 
✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛ ✛
 
Elke vrijdagavond Café Sojo !
 
Vrijdagavond openen jonge vrijwilligers de bar, organiseren activiteiten en zetten er de sfeer. Het zijn de jongeren in en rond Sojo die het vorm geven. Het is daarom dat Café Sojo + niet zomaar een café is…
 
Het is Café Sojo +, met net dat ietsje méér!
Die “plus” dat kan echt vanalles zijn gaande van een kleine workshop of activiteit, een muzikaal gerichte avond tot een klein (gratis!) evenement of gewoon op eigen kracht de bar openhouden!
 
Meer info op Facebook