||CONCERT | HIPHOP|| Apathy & Celph Titled (US) – Immaculate (CAN) – M.O. Littles – DJ Illegal – DJ Massacre

Thu 17/04/2014 - Fri 18/04/2014
7:00 pm - 2:00 am


Apathy’s carrière kwam in 1997 van de grond met een gastbijdrage op de debuutplaat van Jedi Mind Tricks’ “The Psycho-Social LP”. Daarna volgden diverse singles, de oprichting van Demigodz en diverse EP’s. Solo bracht de rapper en producer een handvol rauwe mixtapes en drie studioplaten uit. “Honkey Kong” (2011) is daarvan de meest recente. Op dit album werkt Apathy samen met onder meer Action Bronson, Vinnie Paz en Xzibit.

Celph Titled is net als Apathy onderdeel van de hiphopgroepen Army of the Pharaohs en The Demigodz. Ook werkte beide heren samen op de plaat “No Place Like Chrome”. Toch is de beste plaat van Celph Titled wellicht “Nineteen NinetyNow”,       waarop hij heeft samengewerkt met producer Buckwild van het legendarische D.I.T.C.. Over jaren ’90 boombapbeats rapt de MC vlijmscherp: met lugubere humor en krachtige punchlines als voornaamste wapen.

Namens Snowgoons zal DJ Illegal aanwezig zijn in Sojo. Het Duitste productiecollectief levert vaak stevige producties met een donkere rand: zwartgallig vioolspel wordt moeiteloos gecombineerd met dreigende stemsamples. De productiegroep, opgericht in 1999, heeft nu al aan meer dan 15 projecten gewerkt en voorlopig weten ze niet van ophouden. De beatmakers hebben onder meer samengewerkt met El Da Sensei, M.O.P., R.A. the Rugged Man, Reef the Lost Cauze en Sean Price.

//PRAKTISCH//
Deuren: 19u
Inkom: 12 euro/15 euro
Tickets: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/TR9L9PGT/language/nl
Facebook: https://www.facebook.com/events/233209633550545/?fref=ts
Organisatie: AMN Productions i.s.m. Sojo vzw