:: CONCERT :: This Ain’t Noise Fest #2

Sat 03/12/2016
3:00 pm


this-aint-noise-fest-2

This Ain’t Noise Fest keert terug in 2016 en doet dat met dezelfde formule: een namiddag en avond gevuld met goeie bands uit het punk/hardcore spectrum, lekkere drankjes aan democratische prijsjes en goei eten.
Zet het al maar in uwe agenda!

:: LINE-UP ::
– CHEAP DRUGS (hardcore punk uit Gentwerpen)
– HARSH REALMS (baardenpunk zonder baarden uit Rock’ndale)
– LOTUS (kwaaie hardcore uit de Noorderkempen)
– DRS (thrashcore van ‘t zeetje)
– OUTLINE (pissed off hardcore van Malines – FINAL SHOW)
– THE DUTCH RUDDERS (kwaaie baardenpunk uit Zele)
– EASTWOOD (melodische punkrock van ‘t zeetje)
– LOCKED (melodieuze hardcore uit Zele – FINAL SHOW)
– BADGER (hardcore and then some uit Leuven)

3 DECEMBER 2016
LOCATIE: JH SOJO, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo
(achterkant van station Leuven)

MEER INFO OVER DE BANDS:
Cheap Drugs: Enkele van de liefste mensen die we kennen zitten in de hardste band die we kennen. Cheap Drugs is de Dead Stop van deze generatie, en met rede! Ze doen de moeite om naar Leuven te komen – waar ze volgens ons nog maar een keer of 2 gespeeld hebben – dus geef ze alsjeblieft een warme welkomstknuffel op 3 december!
FFO: boos zijn, Negative Approach, No Warning, Vogue

LOTUS: Ze deden het lang op een laag pitje, tot ze bijna 2 jaar geleden de knoop doorhakten en een dijk van een plaat (“Israel”) neerpootten. Geen enkele riff verveelt en geen enkele aanslag klinkt minder gemeend. Om dan nog maar te zwijgen van de trance waarmee de zanger heel het publiek de ganse set lang bedwelmt. Er heerst een dunne lijn tussen ongemakkelijke bewondering en alles volledig naar de kloten vegen.
FFO: alles kapot, Shipwreck AD, Single Mothers, The Hope Conspiracy

Harsh Realms: Vorig jaar hadden we enkel Belgische bands op de line-up, dit jaar hebben we een plaatsje vrijgehouden voor onze bijna-Belgische noorderburen. Ze wonen nog geen 10 kilometer van de grens, praten met zo’n gezellig Brabants accentje, spelen even vaak in den Bels als The Real Danger, en ze maken dan nog eens ontzettend goeie punkrock.
FFO: de Noord-/Vlaams-Brabant connectie, Red City Radio, Off With Their Heads, Bouncing Souls

Badger: Vier verschillende individuen komen tesamen in dit Groot-Leuvens kwartet. Met een gallerij aan invloeden proberen deze rakkers iets coherent te produceren dat neigt naar een hardcore band met invloeden uit de stoner metal en vuile punk wereld. Als je hen vraagt hoe ze klinken, zal het antwoord waarschijnlijk “Fantastisch goed.” zijn.
FFO: Beestenbos Is Boos, Hour Of The Wolf, Rise & Fall

Locked: Deze rakkers uit Zele doen – in tegenstelling tot 90% van de Vlaamse hardcorescene dezer dagen – volledig hun eigen ding. Het is melodieus, er zit kracht in, het is dynamisch en relevant, er zit emotie in en het swingt als wijlen Dré Steemans in zijn hoogdagen. Jong en onbezonnen, boordevol talent en met de juiste DIY houding. Dit zal hun laatste show worden helaas!
FFO: gemakkelijke songtitles, Defeater, Kids Insane

The Dutch Rudders: Nóg Zelenaars! Deze band is met reuzesprongen vooruitgegaan in hun carriere, en brachten vorig jaar hun eerste full length “On Verra” uit. Niets minder dan kwaliteitsvolle punk rock met een voorliefde voor stevige melodieën, ferme danspartijen, alcohol en zelfmedelijden. Met een nieuwe drummer achter hun gat, belooft dit weer een spetterende show te zijn.
FFO: knappe jongens, The Dopamines, Rivethead, Dear Landlord

Dr.Schnabel: Snelle gasten, dat betekent iets anders in Oostende dan in Leuven, maar DRS belichaamt beide interpretaties van het woord. Deze trashpunkers komen het uitleggen met een arsenaal aan stevige songs en een live-reputatie om u tegen te zeggen. Met hun feest-mentaliteit zullen ze zeker wat potten breken.
FFO: West-Vlaanderen, Scheisse Minelli, Brutal Knights