||CONCERT|HIPHOP|| Basement Swag met open mic – Kain – Mitged – Beezwax – Lyricant & Zigz – Dj Dangerous Hippo – Dj Two Step (Logiq)

Fri 30/05/2014 - Sat 31/05/2014
8:00 pm - 4:00 am


Na 2 schitterende edities van Basement Swag in ‘t Kelderke van Vlierbeek, komt nummer 3 eraan. Dit, al bijna legendarisch hiphopfeestje, gaat door in Sojo Leuven.
Hiphopgroepen uit Vlaanderen komen er het beste van zichzelf geven in een liveshow. Nadien nog een vette afterparty!
Line up is nog niet volledig, maar hier toch al enkele namen:

//PRAKTISCH//
Deuren: 19u
Inkom: 2 euro
Facebook: https://www.facebook.com/events/693226057389806/?source=29

OPEN MIC:
Beginnende en ervaren rappers tonen hun kunnen op de dikste beats.

LYRICANT & ZIGZ: 
Nieuw hiphoptalent uit het Antwerpse. Na een fantastische contest belandden ze met een optreden op Rad van Tong, DE hiphopawards. Daarnaast bracht Zigz recent zijn eerste album uit. Zeker nummers die hij zal brengen!

https://www.youtube.com/watch?v=P2Oz2s5mlOQ

301ENTERTAINMENT: 
Putty, Beezwax en Major zijn al enkele jaren actief bezig met het maken van hiphop. Alle 3 hebben ze een totaal verschillende hiphopstijl. Maar als ze samen op podium staan onder 301entertainment is het altijd een mix van hiphopstijlen die plots schitterend bij elkaar passen.

https://www.youtube.com/watch?v=8B0csxtS3P8

MITGED

Rapper uit Herentals, gekend van Mitged & FetsR. Enige tijd geleden besliste Mitged om solo verder te gaan. Hij bracht ‘de kleine stap 1’ uit en werkt volop aan een opvolger.

https://www.youtube.com/watch?v=5Lv5VTSVtUI

KAIN

Kain is een rapper die al langer meedraait in de Vlaamse rapscene. Zo heeft hij al verschillende samenwerkingen gedaan met CozOne, Ramzi, Jizz, Yuboy Jeffrey,Biest,.. en maakte deel uit van het label MadeMenMuzik. Vorig jaar kon je hem nog spotten op het tv programma ‘In de mix’ met Brahim.

https://www.youtube.com/watch?v=sWiZ0ZbQYxA0

Dj STEP TWO (Dj Logiq) sluit de afterparty af met de dikste platen!

https://soundcloud.com/steptwomusic