::MICROPHONE CHECK BANDSESSIES:: Freaks&Nerds – Fish Tail – Lighthouse

Sat 09/04/2016
2:00 pm - 7:00 pm


Concert_pic

De deelnemers van de Microphone Check geluidscursus verzorgen de opbouw, soundcheck en live-mix tijdens concerten van Freaks&Nerds, Fish Tail en The Lighthouse op zaterdagnamiddag 9 april in Sojo.
Inkom gratis!
Facebook event

Wil je deelnemen aan de geluidscursus? We hebben nog enkele plaatsen. Schrijf je snel in!
www.sojovzw.be/muziek-geluid-microphone-check

Dit event is een realisatie van JH Sojo, MijnLeuven & 32/8. Met de steun van Vlaanderen Verbeelding Werkt en de Jeugddienst Vlaams-Brabant

::Freaks&Nerds:: 14u00 – 14u45
3 jonge Leuvense studenten, allen met een passie voor punk, begonnen 2 jaar geleden aan hun muzikale carrière in een lege stal te Heverlee. Zwaar drumwerk en stevige gitaren zorgen ervoor dat deze jonge kerels favoriete geLUID!!! een eigen punkstempel krijgt.

::Fish Tail:: 15u45 – 16u30
Hun 4 koppige bezetting bestaat uit Linus Lapidaire (vocals/sax), Peter Reusens (keys), Mathijs Van Peteghem (bass) en Wim Buyens (drums). Na covers met een eigen twist ontstond de drang naar eigen nummers. De stijl is een mix van classic rock, pop en impro met een piano- en saxtoets.
http://vi.be/fishtail

::The Lighthouse:: 17u30 tot 18u15
Okselfrisse, dansbare deuntjes die zo uit het repertoire van Two Door Cinema Club, Walk The Moon of The 1975 zouden kunnen komen: dat is het handelsmerk van de jonge Leuvense popband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur.
De band speelde al op festivals als Sziget Festival, Gentse Feesten, Het Depot, Wild In’t Park, ..
http://vi.be/thelighthouse