::MICROPHONE CHECK:: Basiscursus Geluid

Wed 06/04/2016 - Sat 09/04/2016
7:30 pm - 10:30 pm


P.A._cursus

Gebeten door geluidstechniek? Sojo, Mijn Leuven en 32/8 geven extra voedingsbodem aan de geluidsmicrobe.
Onze PA cursus is de ideale springplank voor iedereen die een PA installatie wil kunnen opbouwen en bedienen, om zo tijdens optredens voor een perfect afgesteld geluid te zorgen. Gaande van een kleine zanginstallatie tot live-PA, van opbouw tot live-mix tot gehoorbescherming, geluidsmeting en communicatie met muzikanten. Je krijgt een stevige basis om als geluidstechnieker aan de slag te gaan.

::Programma::
De cursus is zeer praktijkgericht. Na een korte theoretische duiding van ongeveer 2 uur (Deel 1) gaan we aan de slag en worden alle principes al doende aangeleerd (Deel 2). Daarvoor voorzien we per 4 personen een mengtafel, speakers, micro’s, effecten, … zodat je zelf alles kan ‘voelen’ en beleven, ervaringsgericht dus.
In Deel 3 gaan we muziekinstrumenten leren versterken. En tenslotte, in Deel 4, komen er bands spelen en versterken we volledige sets.

Na afloop van deze cursus krijg je een attest waarmee je bij de provincie Vlaams-Brabant een PA-installatie kan ontlenen.

::Over de lesgever::
Jan Van Branteghem is actief als geluidstechnicus in 32/8, een organisatie die geluidsversterking voorziet aan vrijwillige(rs)organisaties. Meer info op www.32-8.be

::Praktisch::
Inschrijven: Via dit formulier
Prijs: 100 euro / 50 euro (indien jonger dan 30 jaar en gedomicilieerd in Vlaams-Brabant)
Als je jonger bent dan 30 en gedomicilieerd bent in Vlaams-Brabant krijg je dus 50% korting dankzij de Provincie Vlaams-Brabant!
Data: woensdag 6 april – donderdag 7 april – vrijdag 8 april – zaterdag 9 april 2016
Uren: van 19u tot 22u (week) | van 10u tot 18u (zaterdag)

Deze cursus is een realisatie van JH Sojo, Mijn Leuven en 32/8 met de steun van Jeugddienst Vlaams-Brabant en Vlaanderen Verbeelding Werkt