::SOJO PERSPECTIEF::

Sun 24/04/2016
12:00 pm - 8:00 pm


sojo_persp.

Atelier Perspektif? Collectief cursief? Workshops? Geluid? Concerten?

Sojo heeft vele gezichten.
Voor de ene een concertzaal met een eigen sound, waar je zelf ook instrumenten in de hand kan nemen in de repetitieruimte of tijdens een Jam Pot of Melting pot.
Voor anderen een plek om aan de slag te gaan met je interesses of het nu creatief, cultureel, sociaal en/of ecologisch is. Of een jeugdhuis om gewoon om langs te lopen voor een babbeltje, een drankje en het uitsteken van een helpende hand bij het tappen of het organiseren van workshops.

So Sojo…

Sojo is een atypisch jeugdhuis dat heel diverse projecten herbergt. Alles mag en alles kan. Een ruimte om te experimenten. Sojo wil een labo voor initiatief zijn én blijven. Steeds zichzelf heruitvinden, invulbaar zijn, voor iedereen, door iedereen. Sojo wil de uitdagingen die er op vlak van organisatie, infrastructuur, publieksverbreding, (project)werking en activiteiten, communicatie, subsidies,… zijn aangaan.
Et voilà, vorig jaar was er al de brainstormdag waar de huidige werking onder de loep werd genomen en waaruit het sojoministerie werd geboren.

So?

Jullie nieuwe initiatieven voeden Sojo! Sojo draait op haar vrijwilligers en blijft haar dynamische zelf door jullie input. Het zijn dan ook de vrijwilligers die richting aan haar geven en haar (be)sturen.
Met de Sojo Perspectiéf namiddag willen we plannen maken voor het komende jaar, een team vormen dat haar schouders wil zetten onder Sojo en haar mee stuurt.
Kortom, Wat kan beter, wat moet anders, waar heb jij goesting in?

Eén adres, éen datum: Eénmeilaan 35, Zondag 24 april om 12u!
! Deze perspectief dag staat open voor iedereen, stuur gerust deze uitnodiging door!

Programma:

12u Tis wel zondag hé : Word-wakker-koffie!
12u30 Auberge espagnole* Brainstorm : Perspectieven voor de toekomst
15u Tis wel zondag hé : Pauze !
15u30 Visie en missie van sojo, update projecten en werking
17u Tis wel zondag hé : After-think-drink!

* Auberge espagnole : moment waar iedereen iets te eten meebrengt voor 2 personen, waardoor er voor elk wat wils en overvloedig te eten is.