Kessel Zoo 2015

BannerKesselZooKessel Zoo is het jaarlijkse kunst- en muziekfestival van JH SOJO en partnerorganisaties Collectief Cursief en Escape vzw.
Kessel Zoo staat garant voor een combinatie van concerten, creatieve workshops, dj-sets, kunst, lekker eten, volksspelen en een knaller van een afterparty. Noteer zaterdag 26 september in je agenda. Gratis inkom!

Opnieuw voorzien we een podium voor jonge bands in diverse genres. Punk is niet dood in Leuven, dat bewijzen Freaks and Nerds en My Dog is RadioActive.
Dunes experimenteert er live op los en maakt een knipoog naar de stoner-rock. One Man Brawl staat voor bluesrock zoals die hoort te zijn: no-nonsense en luid. Breng hiphop, funk en jazz in de blender en je krijgt 2 Times Nothing. Het album van Yaya & the Lazy Love Band is klaar en stellen ze met plezier voor.
In de Caravan Disco halen dj’s hun beste vinyls boven.

Klik voor het programma

Bovendien ontdek je op Kessel Zoo onze hele werking en kan je proeven van ons aanbod van workshops, cursussen en trajecten tijdens het najaar.
Street artists Din Din en Sabatino maken een verbluffende masterpiece op een grauwe muur. Pimp je t-shirt met onze zeefdrukpers.
Benieuwd hoe je experimentele electronische instrumenten en gitaareffecten bouwt? Je komt het hier te weten. Frank Mercado van Los Calajeros maakt je dan weer wegwijs in de ritmes van de vier windstreken.
Escape vzw stelt een ferm traject voor jonge kunstenaars voor en Collectief Cursief leiden je rond in de open tuin en de volkskeuken.

Klik voor het programma

::Praktisch::
Locatie: Terrein Sojo vzw
Datum: zaterdag 26 september vanaf 13u
Inkom: gratis!
Facebook-event

Kessel Zoo wordt georganiseerd met de steun van Mijn Leuven, de Vlaamse Overheid en is gesponsord door Café Entrepot, Fietslab Leuven, Café Gitan en Patisserie Nathalie.