Concerten & Dj’s

Een stevig programma met uiterst jonge en getalenteerde bands! Dj-sets in de Caravan Disco! En een knallende afterparty!

Ze komen met toeters en bellen en een caravan vol muziek!! Maak je klaar voor de dolle invasie van CARAVAN DISCO! | doorlopend

Dunes | 14u00 – 14u30
Dunes’ combinatie van zweverige gitaren, agressieve bass en jazzy ritmes zorgt voor een unieke sound en een aparte stijl. Een optreden bestaat uit twee delen, waarbij de leden naar elkaars instrumenten overschakelen. Beïnvloed door verschillende groepen zoals Yawning Man, Kyuss en Sonic Youth; maakt van deze groep een must-see act.

One Man Brawl | 15u00 – 15u45
Bluesrock zoals die hoort te zijn: no-nonsense en luid. Met een niet-aflatende stoet aan catchy gitaarpartijen, brommende bassen en drillende drums hoopt de band u, uw grootmoeder en de verwaarloosde kat van de buren definitief te bekeren tot het heilige Distortionisme.
Luister

Freaks & Nerds | 16u15 – 17u00
Met geboorteplaatsen als Nepal en Leuven moest er wel een aardschok ontstaan in Heverlee.
Freaks and Nerds, 3 jonge Leuvense studenten, allen met een passie voor punk, begonnen 2 jaar geleden aan hun muzikale carrière in een lege stal te Heverlee. Zwaar drumwerk en stevige gitaren zorgen ervoor dat deze jonge kerels favoriete geluid LUID!!! een eigen punkstempel krijgt.
Luister

2 Times Nothing | 17u45 – 18u30
Met passie kruisen de zes piepjonge bandleden invloeden uit hiphop, jazz en funk. We zagen hen al aan het werk in verschillende bezettingen op de Melting Pot Jamsessies in Sojo. Rasmuzikanten pur sang!
Luister

My Dog is RadioActive | 19u15 – 20u00
Drie broers van 17, 15 en 13 jaar oud die knetterharde poppy punkrock spelen. Ondanks de erg jonge leeftijd klinken de jongens van My Dog is Radioactive even volwassen als hun collega’s van pakweg Blink-182 en Green Day.
MDIR staat bekend om hun explosieve live shows en catchy songs. Stilstaan is geen optie!
Luister

Yaya & the Lazy Love Band (cd-voorstelling) | 20u45 – 22u00
Zes rasmuzikanten, inclusief een opvallende blazerssectie, klikken hun stomende, stampende sound vast aan de vurige verschijnging van de zangeres Yaya. Soul, reggae, jazz, blues op de grens van vintage pop met een vette flow! Yaya & The Lazy Love Band heeft nu ook een cd uitgebracht, getiteld Travelin’. Een muzikale reis doorheen een mix van stijlen met een valies vol goeie vibes.”
Luister

Afterparty vanaf 22u: Meer info volgt