Kessel Zoo 2016

8 OKTOBER 2016

kessel zoo banner

Kessel Zoo is hét moment waarop de Sojo uitpakt met haar werking !

Op dit festival vullen alle projecten aanwezig in Sojo het programma op en laten je  proeven van de chaotische diversiteit die er in Sojo te vinden is!
Ontdek onze projecten en proef er van ons aanbod van workshops, cursussen en trajecten.

Aan de Sojo infostand vind je er de programmatie van alle cursussen voor het najaar!

:: LINE-UP ::
We voorzien er een podium voor jonge bands in diverse genres waarbij het geluid verzorgd wordt door onze eigen P.A poule.

NEW TRASH brengt ons onversneden punk! Met het zwaar drum- en stevige gitaarwerk zorgen FREAKS AND NERDS dat hun favoriete geluid : LUID!!! een eigen punkstempel krijgt. BAZ, RONCHA & WITS, drie gasten van ‘Team Marmalade’ vullen de avond met dikke teksten en lekkere beats. GLOED brengt dan weer groovy rock met een psychedelische jazzy inslag. CLOCKWORKMAN gaat voor no nonsens, laat tierlantijntjes achterwege en brengt rock die soms behoorlijk zwaar kan gaan, met een progressieve saus.
Bekijk de line-up

WORKSHOPS AND DEMO’S
Kom je eerst piece zetten op een introductie in Graffiti. Pimp je t-shirt met de zeefdrukpers van onze Scheefdrukkers. Laat je inwijden in de volkstuin door de tuiniers van Collectief Cursief en kook me aan de vegan-catering met de volkskeuken. De P.A crew staat in voor uw oren en verzorgen het geluid van begin tot eind!
Bekijk het programma

PRAKTISCH
Locatie : Sojo vzw, éenmeilaan 35, Kessel-Lo
Datum: zaterdag 8 oktober vanaf 14u
Inkom: gratis!

Breng liefst de leiband van je hond mee, geen loslopende honden op het terrein aub!

Kessel Zoo wordt georganiseerd in het kader van de dag & nacht van de Leuvense jeugdhuizen. Voor het programma van de andere jeugdhuizen, zie JH LavadoJH Zoenk en JH Impuls (TBA).