Traject Escape2Art 2016-2017

EscTo Art2016-2017

ESCvzw werkte met ondersteuning van SOJO vzw en Mijn Leuven een traject uit voor 11 deelnemer-kunstenaars om samen te werken aan een expositie. En dit alles onder de deskundige begeleiding van enkele gevestigde waarden in het artistieke landschap.Een half jaar lang werkte ze aan één collectie. Als vertrekpunt kozen ze samen één actueel & algemeen thema (‘extremen’) & gaven hun collectie de naam ‘Extreem gevoelig’. Afhankelijk van de kunstvorm die de deelnemer koos, kregen ze de begeleiding van één van de vier verschillende professionele kunstenaars uit Leuven. De kunstvormen zijn street art, schilderkunst, cartoon en installaties.

Op het einde van het traject wordt het resultaat tentoongesteld in OPEK (van 9 november t.e.m. 29 november) & zal de tentoonstelling eveneens verplaatsen naar andere locaties, zoals de Romaanse Poort (februari), en d.m.v. Pop-up galleries in scholen in Vlaams Brabant & op andere locaties.

Het traject vond plaats van eind maart t.e.m. september in Sojo, Eénmeilaan 35 in Kessel-Lo

Wil jij meedoen aan de volgende editie ESC2ART-traject 2016-2017?

Vul dan het deelnemersformulier in, stuur het terug naar vzwescape@gmail.com en maak kans op deelname aan dit prestigieuze project!

We selecteren uit alle inzendingen & verdelen je onder in een groepje met een maximum van 4 deelnemers per kunstenaar-begeleider.

Deelnameprijs (indien geselecteerd) bedraagt 20 euro.

Het traject 2016-2017 zal van start gaan op 1 april 2016!!!!

Meer info

https://www.facebook.com/escape.vzw?fref=ts