Melting Pot Jamsessies

Een ontmoetingsplek voor muzikanten en bovenal een speelplek zonder grenzen!

Of je nu in de muziekles zit, enkel thuis oefent of al actief bent in een band het is altijd spannend om met andere mensen muziek te maken. De enige manier om van die spanning af te komen, is door te spelen en te experimenteren. Jamsessies zijn een uitstekende leerschool voor zowel de startende als de meer ervaren muzikant.

Jam Pot::Jamsessies zonder publiek

Op zoek naar een plek waar je ongedwongen kan samenspelen met andere muzikanten of je versterker simpelweg kan opendraaien? Kom naar de maandelijkse Jam Pot sessie!

//Praktisch//
Check de agenda voor de volgende jamsessies.
Breng je instrument en versterker mee. Drumkit is aanwezig.

Melting Pot::Jamsessies met publiek

Zin om het muzikale beest in jezelf los te laten? Ga dan eens vreemd met je instrument en kraak een andere noot. Speel in gevarieerde bezettingen met muzikanten van diverse pluimage, met deejays, met rappers, met blazers en percussionisten. Kom je ding doen samen met muzikanten die je anders misschien niet zou ontmoeten. Beleef de magie van een jamsessie, ook vanuit het publiek.

//Praktisch//
Check de data in onze agenda of op onze facebook JH Sojo.
Materiaal: Sojo zorgt voor een kleine P.A., drums, gitaar -en basversterker en turntables. Zang, piano en blaasinstrumenten gaan rechtstreeks in de mengtafel. Je mag ook je eigen versterker meebrengen.
Facebook-event
Heb je ideeën en zoek je medestanders om ze uit te proberen? Je kan ze kwijt in onze facebook-groep !